marți, 7 mai 2013

Weedy trimite salutări din vacanță

Știu că n-am mai scris de mult pe blog. 
În tot acest timp, subiectul blogului a fost ocupată cu treburi foarte serioase, despre care preferăm totuși să menținem discreția. Totuși, ca să păstrăm toate aparențele, vom relata impresii de la ultima escapadă a pisicii, departe de lumea dezlănțuită, în provincie. O mică delectare binemeritată de altfel.

Cazarea. Este poate cel mai important aspect al călătoriei. O pisică nu poate călători în provincie fără să îi fie asigurat un pat pe măsura și conform cu proporțiile și necesitățile personale. Speram că patul dublu s-a adaptat așteptărilor. Pisica nu pare dezamăgită în ce privește acest lucru.

Igiena. O litieră special achiziționată cu scopul acestei excursii și o pisică simțindu-se confortabil chiar și în cele mai sensibile momente.

Sweeties. Știm că pisicile (în general) nu au voie la dulciuri, dar la ocazii speciale am asigurat pentru Domnia sa prăjituri și sucuri, alături de obișnuitele crochete pe care nu ne-am mai obosit să le fotografiem, fiind deja un lucru banal. Peria din dreapta a contribuit semnificativ la bunăstarea pisicească, ajutând-o să treacă instant la starea de...

Somn. Pisicesc/iepuresc.

Iar când cerințele elementare au fost îndeplinite cu succes, să înceapă aventura:

1. Explorare exterioară - oare ce se află în spatele gardului?

Răspunsul - fără secrete:

2. Calitatea solului 

3. Fauna și flora

4. Păsările/zburătoarele


5. Calitatea aerului



Și dacă totul este deasupra așteptărilor, ne putem înfrupta dintr-o iarbă proaspătă ...

Sub prun

Privind spre viitor - cu încredere și fără stress

Mâncând iarbă dintr-un alt slot, sub razele blânde ale soarelui de mai

La șemineu, în casă 

Și puțină echilibristică...

Cam astfel se încheie mini-concediul de 3 zile și 3 nopți al pisicuței Weed . Acum suntem din nou în București și pregătite de treburi serioase! ;)
Pe curând!
Anna & Weed

Niciun comentariu: